Ilham? Free?

Assalamualaikum. para pembaca.. Ilham ? apa tu? nama boyfriend putri ka ? bukan ! Adakah anda gemar membaca novel bukan? contoh novel yang hot gila nak mampus! ialah novel yang bertajuk ''The wedding breaker" ,"Mr Arrogant" dan sebagainya.

      Dan yang paling menarik sekali apabila pembaca tertarik membaca satu buku novel. Dan majoriti pembeli buku novel itu telah meningkat mesti cerita dalam novel itu akan membuat drama di kaca televisiyen.
Contohnya seperti dalam novel " The Wedding Breaker" dalam drama "Arianna Rose". Hero adalah Keith Foo dan heroinnya pula Nur Fathia.
Ohh Keith Foo sayang! ni kalau aku jumpa keith foo terus aku pura pengsan HaHa!

Apa yang putri nak bagi tahu kepada anda ialah http://ilham.karangkraf.com/)

Putri baru tahu mengenai dari cousin  bahawa website ini boleh membaca novel secara free? Anda faham kan maksudnya? Selain daripada kita membeli buku novel di kedai MPH atau Popular, kita boleh mengsearch website ini dan tidak perlu membazir wang dan masa. Tetapi kekadang bila mahu tajuk apa yang kita mahu tidak ada dalam website. Selamat membaca !

Bacalah !
1 ulasan:

Анна Лапина berkata...

Но Проститутку Киева и индивидуалки Киева покажут вам, что такое настоящий секс и на что способна женщина в постели. Очаровательная и роскошная проститутка Киева всегда знает, как развлечь настоящего джентльмена. Полный спектр изысканных удовольствий: от куртуазной беседы и утонченного флирта, до откровенных игр. Всегда в настроении доставить радость своему гостю: желания кавалера будут реализованы в лучшей форме.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...