Cerita mengenai Budak MC5 hari muncul di Utusan Malaysia

               Assalamualaikum.. 
bulan lalu ada budak famous macam tidak famous dikatakan lah ??? Dari budak youtube, mungkin dia letak saja-saja. mana tahu dia stress ka? tapi lebih bagus fikir dahulu sebelum bertindak..
  Admin tak silap nama dia Nur Fetri. Usha di facebook .. bila budak ni kecoh, semua blog mengupdate pasal dia..  vlogger pun buat parody kartun, macam-macam parody ada..
   Serach je " Budak gedik dapat MC 5 hari......." 

Video budak ni dah lebih 200 ribu views .. fulamakk. 
Masuk surat khabar UTUSAN MALAYSIA. Famousnya lah budak tu. 



Tengok video yang dibuat mereka..










Banyak lagi admin nak letak juga .. tapi terlampau banyak pulak -,-

4 ulasan:

Aku Penghibur berkata...

dislike !!!!

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

eh Aku penghibur tak suka entri cik putri.. maap :(

AmyZana berkata...

kesian dkt bdk nih. org x sptutnye buat dia mcm nih...dia pun manusia jgk... mule2 tuh mmglah kelakar~ tp lame2 tu, org mcm dh hilang perikemanusiaan...sbb kes nih lah m'sians ngan singaporeans bergaduh dkt twitter~

Faizul Osman berkata...

mcm ni pun boleh masuk akhbar... pelik!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...