Tentang NotaHati

                  Assalamualaikum.. ^^ Putri mahu menyertai Contest Blogger Untuk Review Dan Promo NotaHati.
Agak memikat putri. cewahh. Tujuan putri nak sertai kerana ingin berkongsi pengalaman dan idea.
Ini adalah gambar banner
www.notahati.com 

Kalau mahu join dan jenguk, sila klik Terjah Sini dan boleh tengok syarat penyertaan yang memang memuaskan hati para pengunjung dan mudah! 

Putri amat syok membaca notahati.com sebab tajuk dan isi amat menarik. Seperti entri blognya yang bertajuk " Ketahui 10 petanda bahawa dia adalah jodoh kita " . Memang betul katanya . Kita kena pilih jodoh yang tepat dan sesuai . Jika tidak , hari ini kahwin,esok sudah cerai ,tapi bercouple selama 8 tahun (kisah benar).
Tapi sudah putus cinta,jangan putus asa. masih ada harapan lagi , sebab Allah tentukan jodoh kita.

Putri Klik "Masakan" haha ! putri dengar bab masak-masak ni memang No.1 ^^ . Selepas itu, putri baca
" Resepi peria masak ayam " Wahh. Kebetulan putri suka makan sayur pahit, terutama ulam-ulaman dan sayur lain. Terima kasih notahati memberi resepi untuk hilangkan kesan selepas pembedahan. Mungkin putri akan guna resepi ini pada suatu hari nanti. 

Bab kesihatan amat putri syok baca !.. " Rahsia epal hijau "dan " jenis makanan supaya rambut sihat" dan banyak lagi. Nak putri taip satu persatu sampai 120939333. hehe.  
Lagipun sekarang putri mengambil pemakanan diet. ada tak langkah pengambilan diet? hehe 

Itu saja putri mahu berkongsi pada rakan mengenai blog www.notahati.com. Blog beliau banyak inspirasi dan kongsi pengetahuan, Search tentang Agama, Wanita,Lelaki , Penampilan dan lain-lain lagi menarik. 
Putri harap NotaHati tidak memutus mengupdate entri . sebab kalau putri bosan,tidak membuat apa-apa, putri terjah blog yang sering dikunjungi termasuk NotaHati!. 

Sekian,terima kasih ^^

3 ulasan:

AculNetwork berkata...

singgah sini dari NotaHati. thx sebab join contest review dan promo NotaHati.

mengenai masakan tu insyaAllah kami akan menambah content pada bulan hadapan kerana kami ingin memberi laluan pada content perkahwinan pada bulan hadapan. jika ingin mendapatkan tips2 berkaitan perkahwinan sila la jeguk2 NotaHati :)

Mengenai diet pun kami akan masukkan pada akan datang :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

wahh.terima kasih notahati ^^

shark berkata...

Gud luck putri:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...