Demo masakan bersama Chef ..

        Assalamualaikum. peace ^^ dah lama cik kuah ayam pedas tak berblog ni -,- (tiap kali buat entry mesti ada ayat macam ni ) Tadi putri bersama kawan-kawan pergi lawatan ke KDU University College. Gempak bukan? jangan jeles . Lagipun ini program kerjaya untuk seni kulinari(culinary art ) .
       Bas sampai pukul 9. Kami tunggu sampai 30 minit. Oleh itu,sampai lah bangunan yang kami hendak tuju....

Nak tengok tak... tadaaa ...
tempat chef putri main masak-masak.. haha,kidding. ini tempat chef.. putri bakal chef.. nampaknya putri ada peluang ni.. ;P


                                    Selepas itu,kami pergi ke dewan, dan tengok demo masakan untuk seni kulinari.. yang berminat masak-masak ni. Cuba teka siapa ?? Artis terkenal beb! yaitu Bruce Lim, Dia jadi Chef selebriti. Dia sangat dikagumi oleh orang ramai, Dia cekap,sporting,peramah.
                                        Jangan jeles.. putri dapat autograf daripada dia.. haha

Dia masak Ciopino. sedap kerang dia masak, dan dia juga masakkan Calamansi Tuyo Spaghetti. bersama ikan masin . makanan yang pelik tapi putri belum cuba lagi. Mungkin putri bagi resepi makanan ni. okay.


Sila terbalikkan muka anda ke kanan... terima kasih.. ^^

           

1 ulasan:

AculNetwork berkata...

adei sakit tengkuk nak tgk gmbr akhir tu.

jom baca artikel terbaru di blog acul lak.

http://www.notahati.com/10-keajaiban-di-dalam-hubungan-percintaan/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...