Ke Hulu Langat

                   Assalamualaikum... ^^ putri dah lama menghilang berblog bukan? banyak juga putri nak share dengan korang,tapi SPM kan, budak doremon kena study study study sehingga pecah kepala. jangan dilakukan di dalam rumah tapi diluar baru syok kan orang sekeliling tengok.

     Jadual putri sebulan ni memang ketat. macam jadual masuk universiti pulak -.- putri dah lama tak skodeng skodeng korang yea. komen blog, cakkk cakkk dekat shoutbox/shoutmix.
memang rindu semua tu.. putri rindu sangat dengan kawan-kawan.. di blog. muah sikit >.< girl girl je

   Esok putri pergi kem ke Hulu langat. anjuran pengawas Pusat sumber,pengawas sekolah, dan murid yang lain.
rasa berdebar juga ni.. dan.. doakan kami selamat ya. amin..


Gambar ni di sekolah, tempat bersantai kami !. putri mengambil gambar bukan guna Dsrl. putri guna phone putri. Nokia e63 . search cepat google image ! haha ;P putri kasi terbalik kan phone tu dan snap! 
Inilah hasil putri photography.. hehe ^^ 


3 ulasan:

atiqa aris berkata...

kem hulu langat?cm pnah pegi je.tc ye dek:)

Suhaida berkata...

aq doakan korg selamat....

Arham Md Ali berkata...

Wah angle gambar ni cantek. Suka ^__^
Memangla kalau besarkan gambar nampak kabur sebab pakai handset camera kan, tapi idea tu dah ada.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...