Blogger lelaki pilihan

        Assalamualaikum.. ^^ Tiap malam putri mesti sibuk bertuisen( SPM dah dekat dah ) maklumlah. gelak lah korang semua ye -,-. putri tembak kang .


Blogger lelaki paling top putri suka terjah..
          The Memories Remain - Haha putri suka terjah blog dia,suka main-main tag -,- . dan kalau putri baca entri dia mesti gelak tak habis. hahahahohoohhuuuu. Dan katanya dia sibuk nak berblog, sedih putri :'(
 Apapun,jangan putus asa ! okay.

         Shark punya cerita - ikan jerung,grr hehe, nama dia paling famous ditag kat blog cik putri,hehe^^Entri memang best tiap kali putri serbu. dan putri suka jerit nama dia dekat fiBox !!

         Syahmi Elias - putri suka entri dia pasal kucing. adoi comelnya >.< jom komen dan follow dia !

Kalau korang ada nak promote blog korang,meh komen entri ni,nanti admin update entri ini lagi ! Dengan syarat lelaki ler -.-. Sapa berani menyamar lelaki siap lah .

Syarat Nak promote. Harus Klik sini , Terjah sini , Usha Sini.


    Bilakucingmenari - kalau tak silap putri,admin blog ni buat karya bukan, contohnya cerpen, Nak tau? blogger menarik sekarang ada karya yang best.

       Norfaiezmars - Terima kasih sangat sebab buat tutorial untuk photoscape.. huh terharu sangat.! Putri akan tunggu tutorial seterusnya pulak !

    Pale red dot - cik putri tertanya-tanya kenapa 'pale red dot'? sebab putri suka warna merah! kihkih ,Admin ini tinggal di Egypt . dan terdapat banyak gambar yang menarik, wahh, kagumnya putri .




8 ulasan:

..cik gugu.. berkata...

gugu nyamar jd laki .. cpt pomot blog gugu ! *pksa ni . hahaha !

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

eh. mana boleh :P

Arham Md Ali berkata...

Woah harap dapat gak masuk list ni haha.

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

OKAY! confirm !

Arham Md Ali berkata...

Hahaha, serius?

Syahmi Elias berkata...

tak perasan msj kat shoutbox..i also made a special entry for your blog..thx 4 promoting my blog..nak bace entry tu bace kat sini..=) http://syahmielias.blogspot.com/2012/03/ade-orang-promote-blog-aku-blogger.html

shark berkata...

isk isk isk...
ptt rasa cam ada org sebut jer...
tuan putri upanyer,,,
thanx ya tuan putri..
blog kamu mmg terbaek:)

faizulosman berkata...

untungnye... blog yg di promote...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/al-kisah-temasya-gemilang-kolej-keris.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...