Fakta Tanda Lelaki Sayang

         Assalamualaikum.. selamat sejahtera ! 1 Malaysia ! yeah.. ^^ Okay tanda-tanda lelaki sayang kepada wanita. khususnya bagi yang hendak berkahwin bukan ?

       Apabila seorang lelaki benar-benar jatuh cinta dan setia pada kekasihnya dengan ikhlas. Perubahan sikapnya dapat dilihat dengan lebih jelas. Hati lelaki yang dianggap keras selama ini, tiba-tiba menjadi selembut kapas. Contohnya,contoh je ! "bakal suami putri dulu potpet benci makan ayam pedas spicy gilerr ,  Sekarang dia sanggup makan makan ayam pedas dengan iklas terpaksa ".

       Bahkan lelaki yang mabuk-mabuk cinta sanggup berkorban dan melakukan apa sahaja untuk kekasihnya. Sekeras manapun hati lelaki ini akan mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. Namun kaum wanita,janganlah mengambil kesempatan atas pengorbanan yang dilakukan lelaki untuk mu itu.
      Contoh .. " Eh Awak, saya tak suka awak ! awak tu dah la nerd. pakai cermin mata macam pak nobita.. hello. excuse me derr( gaya gedik 120.5% nya) " (kawan baik selama 5 tahun sampai sekarang).

      Sekiranya kamu sedar teman lelaki kamu sentiasa  bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kamu dengan rela hati. nyata kamu tidak silap memilih teman hidup. Situasi ini terang-terangan sudah menjelaskan perkara sebenar. Dia bukanlah jenis orang berdamping denganmu kerana suka-suka ataupun untuk mengambil kesempatan, tetapi atas dasar cinta yang sebenar.
      Betapa untungnya kamu ............ ehem

    Selain itu,jika teman lelaki kamu sentiasa buat hatimu senang dan terhibur,itu tandanya dia ingin perhubungan yang serius daripada kamu. Sudah tentu dalam sesebuah hubungan kita inginkan sesuatu kenangan yang manis untuk dikenang. Amin.6 ulasan:

cweet pinky berkata...

ta jumpe lagik lelaki cmnih , da penah kowt jumpe tp sia2 kan , huu ~ n now susa na jumpe da,

azieyanz berkata...

pernah jugak jumpe lelaki macam tu tapi...biarkan jela..huhu!

Nizam Ijam berkata...

saya x macam tu ok :P

Amyra Azhar berkata...

myra pernah memiliki seseorang yg sebegitu, dan hrap dpt memilikinya sehingga jannah Allah ^^, amin..

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

amin. ^^ trima kasih semua ^^

cweet pinky berkata...

hai3 , sama2 , singgah lagik , hehehehe ~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...