Buli saya sehingga...

          Assalamualaikum.. ^^ selamat sejahtera
Cuba tengok ni ? ada orang buli cik prof putri ayam pedas ! huhuk sedih sedih terharu 99.9 % tau.


Tadi ketika kelas ! masa pembelajaran ENGLISH , Puan Shoba tak datang , My mummy cute in class.SoPuan Chia comel masuk kelas ! Kami buat permainan/games yang paling ohsem kami dapat ! 
kedatangan kelas kami 26/28 sebab mazna dan faris tidak datang. Cikgu Chia suruh kami keluarkan kertas apa-apa aje. selepas itu, kami kena tulis nama dan  kebaikan/kelebihan orang tu bila pass pass dekat kawan lain. Haa inilah jawapan diaorang ! Diaorang buli saya ! bermakna saya sayang mereka ! ^^ i love u 5Amanah. 
JAWAPAN MEREKA -
putri ni quiet person, suka senyum, cakap lembut, kalau menjerit kelakor tahap giler. Diaorang suka berkawan dengan putri, Ada yang kata,putri baik hati. tapi kenapa Si Marcus oi (baby boy) ! kata..


jawapan marcus dekat bawah sekali. " Always share with me your food " -.- i gonna kill u marcus.
putri dalam kelas makan ! makan ! makan ! macam mana nak diet oh prof ayam? hehe jangan bagi tahu guru disiplin. kang tak pasal kena bebel, tapi putri tak pernah ditangkap ! hehe ^^
baikkan putri -.- ? yela tu. Shyy.. Simpan rahsia !

" Kalau bocorkan rahsia, putri hantar dinosour terjah rumah korang ! nak ? "
ada garang tak ? memey :D



2 ulasan:

Boni JLL3 berkata...

hantar dinosour??nak nak nak.hahaha

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

nak? ke? -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...