Bila datang je.... jerawat timbul

           Assalamualaikum.. ^^
yooo watsup... jom mari kita ber eat eat cuti new year ni.. !! =='' haih.. macam mana lah aku nak kurus..
yelah.. putri tak makan nasi..tapi makanan ringan selalu.. ehem.. makan makan makan..jangan risau lah ;D
 berat  kg still 65kg -.- ( tipu ) hohoho..


putri masih bersedih sgt tak dapat tengok tv3 semalam.. tak aci tak aci ! kan bagus putri jadi doremon
(memang doremon pon ) dapat putarkan balik masa dengan mesin canggih doremon.. tapi putri tak nak bagi dekat nobita.. kang hancur mesin tu.. memey ar..
memang comeyy kan? sapa nak join putri pergi ....bako bako ! soley soley -.- (goyang tangan semua)

Nak tau kenapa putri masih sedih sampai sekarang... !! Meh Klik sini !


Bila datang tu je,mesti muka putri berjerawat penuh macam batu kecil terlekat dekat muka.. ==' memang ohsem betul.. kalau korang nak tau! putri tak nak tengok cermin mulai hari ini !!kot
 sebenarnya jerawat adalah perkara yang biasa bagi wanita.. ala.. kita-kita aje.. (putri and the gurl je) 
kalau lelaki jarang bukan.. 
putri ada tips untuk merawat muka.. jom LIHAT SINI  . wajib! baca! tak ada sunat,makruh, dan apa apa aje xD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...