“BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar


Assalamualaikum.. putri join contest.. dah lama tak join kan.. kalau nak join ! meh klik banner comel atas tu! comel kan >.< hehe 


Saya rasa gambar saya best kerana................ gambar ni merupakan kenangan yang sangat2 x9299190 = ??????
ingat dalam otak putri ni =='' tengok putri dah macam ala vampire pulak ! -,- 
kenangan putri bersama kawan jepun ! masa program culture of Malaysia and japan !.
Last year.. Walaupun mereka tak fasih berbahasa english, putri tetap gembira sepanjang program tu..
Putri kena jadi buddy. maksudnya kena jadi teman mereka lah.. 
Yang sebelah kanan anda- Sichinohe Minami ( my buddy from japan )
yang sebelah kiri anda - putri tak tau nama dia >.< hehe sebab ni buddy kawan putri .. peace ^^

putri tag blog ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^



                 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...