Azam putri tahun 2012!

      Assalamualaikum.. ^^ Apa azam korang? nak apa? hehe.. mesti ada yang secret,mesti ada yang suka nak share .. putri harap tahun ni adalah tahun yang terbaik untuk kita semua.. insya-Allah !
  NAk Tau tak apa azam cik putri... SECRET ............................. :P hehe.. kidding peace..
pertama.. adalah.nak baiki kesilapan diri,contoh dari segi pendidikan, pakaian, budi bahasa budaya kita.......lalalala -.- 

    Kedua... putri harap putri tak sakit2 bila nak berblogging ni.. bulan disember lepas pun jarang update :(  .. Ketiga.. putri nak belajar bersungguh supaya SPM ni dapat result yang bagus.. insyallah.. 
   Korang pulak apa ??azam tahun ni ^^ 
         shyyyyyy..putri ada berita buruk..nak dengar tak?? =.= mesti korang tak nak kan... errr.. putri sedih sangat ada bila org tu padam blog putri sbgi follower.. dulu 475 ,sekarang 474.. emm..suka hatilah.. ;) janji kita bahagia ... 

putri ada hadiah untuk korang ni...!! nak tak??? baca doa tau...


 

Amacam?? sedap sampai menjilat jari bukan.. nak tak?Free aje.. :P

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...