Apasal semua jadi macam ni ! arghh

            Salam 1 Malaysia.. ! ^^ Okay ini senyuman kambing.. senyum berpura-pura ;) tengok-tengok 
  Kawan putri maizatul ada masalah.. yang teramat berat sangat..masalahnya cuma 50 % je
   -,-.. 
  Apabila masalah timbul.. macam ni..!! 


Tengok tu ! burung terbang... -.- bukan lah... semua file ada icon yang sama .. 
iaitu windows Media center..  bila buka sesetengah file, mesti windows media center teropen.. 
Dulu abg cousin putri pernah betulkan laptop putri ,masalah macam ni jugak lah(kantoi !)..tapi masalah icon tu baru je lepas 2 jam macam tu.. kalau masalah laptop Mai *nickname Don* macam ni, dah lama berlaku..
Dia kata lepas 2 minggu kot -.- ..patut la.. 
Sorry la Mai.. putri tak tahu bab bab ni .. 

Masalah yang dihadapi adalah ..................................................................
- Mungkin terkena virus ? ataupun benda lain... 
- Mungkin Mai tertekan sesuatu ? tersilap tekan 
- Atau.. kena pergi kedai  "keluarkan $$ money!" 


5 ulasan:

Are_Team berkata...

Ala Putri,format lain larr

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

dah cuba.. tapi sama je :'(

nurmujahidah berkata...

laptop muja pun rosak sampai sekarang,, sangat sdey,, :(

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

alolo.. :'( tak mao sedih2 yea ^^

Hafizzi Aziz berkata...

try google tak solution dia?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...