Ada tak lelaki tak suka pakai payung ??

       Assalamualaikum ^^ yea.. akhirnya dapat juga update ! Ada tak sini lelaki tak suka pakai payung.. 
Terutamanya remaja lelaki sekarang..  putri interview budak lelaki sekarang ni... memey ;P 


Bermulanya kisah ini dengan..... Pada suati hari, cuaca mendung buat ku pening, aku jalan-jalan mencari sesuatu....... Tiba-tiba tersempak kawan ,namanya Budak A yang berumur sama dengan ku...... lalu aku bertanya... tanyaaaaaaa... 

               '' Assalamualaikum ;D ,Apasal tak pakai payung yg ko pegang tu ==' ? lalu lelaki itu jawab
               " Alaaa... tak jentelmen..eh apa err? haa kira tak smart arh ! Apasal? " 

               "  ek eleh. gentleman ke tak gentlemen, sama je ;P " 
               " Ko tu perempuan, aku lelaki.. mana ko faham.. ;P " lelaki itu geram !
               " suka hati ko lah , tak mao masuk campur dah .. -.- " 
Haaa,,, okay tak putri buat cerpen ni ;O hohoho ? sebenarnya putri reka je..hehe jangan marah...


Apa pendapat korang tentang ni ???? 
         

smart kan ?

7 ulasan:

.: mama lynn :. berkata...

klu da hujan.. automatik tak suka jd suka kan... hehe

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe ..betul tu ^^

liyana berkata...

Mungkin maksud diorang tak suka pakai payung bila hari panas je kot..

Kalau hujan confirm kena pakai gak payung tu..ye tak?

:)

shark berkata...

hahahaa
kalu pakai lg gentleman.

faizulosman berkata...

klu da ujan pakai je lah... tp klu panas pn pkai payung pn x thu gak la...

http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/suka-tak-suka-dalam-blogging.html

MakNgah berkata...

kalau keluar dr kereta masa hujan kemungkinan guna payung ada la jugak
tapi kalau jenjalan masa hujan memang tak ler diorang nak guna.

xmacho katanya

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe...betul2 ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...