Segment | Santai Blogger 3!

          Assalamualaikum... wachaaaaaaaa !! huh.. cik putri tengah menyorok dekat bilik ni !! hehe.. (adik nakal tu kacau nanti.. ) haaaaaaaa... dekat jawa ni sekarang pukul 9 lebih..  Di Malaysia pulak, pukul 10.03 .. 
  =.= bezanya satu jam.. okay..nak join segmen Ku Azhar..(abah mentega terbang!!! ) ;P hehe 



Alaa..sweetnya.. cute cute.. 
Hobi Cik putri adalahhhhhhhhhhhhhhhh makan ayam   Mana ada!! ish2 
Hobi..beronline 24 jam..(tapi 2 minggu ni memang jarang on9), selain itu, putri suka masak.. >.< alaa ayam campur lipas goreng !! hehe .. 

CIk putri tag mangsa ni... 

Haa,, ni blog yang putri suka.. simple dan fun ! jom berblogging.. ^^ 

7 ulasan:

Ku Azhar berkata...

waaa!! hantu online..hehehe

Syeikh Ahmad a.k.a Encik Cetokin berkata...

assalamualaikum wbt..tima kasih sbb tag, nice blog dik :)

Amyra Azhar berkata...

waa..mask2! hehe
br je follow sini n_n

Pink Lavender berkata...

salam kenal..

follow sini dari segmen yg sama..

sudi2 la singgah semula...

wahh..dah siap masak,hantarla ke rumah makneng sket

9n0L4 berkata...

online 24/7. hee. tak lengkap kalau tak online dlm sehari kannn. :))

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

SINGGAH BLOGWALKING ..ADA CERPEN SEDIH DI BLOG ACU... ------> http://teyhasahaje.blogspot.com/2011/12/cerpen-monolog-jangan-lupa-namaku.html SANGAT2 MEMERLUKAN KOMEN AWAK YG MEMBINA ~ DTG TAW ..NANTY ACU DTG BALIK BLOG AWK..TENKS :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. sudah terjah balik semua..alhamdulilah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...