Kampung Halaman Di Sana.. Mana ?Mana?

      Assalamualaikum... ^^ sudah 3 hari dekat Malaysia sebelum 14-disember 2011.. ! Nak tau cerita sebelum ni ?? TERJAH SINI  .. haa..! Hari ni cik putri buat entri pasal ni..
        Pasal... Cerita di kampung.. sudah 2 tahun tak balik kampung..yelah.. bukannya dekat pun.. jauh -.- kalau dekat kan senang.. tapi alhamdulilah.. putri senang di sana.. =)  (sebenarnya kena gigit nyamuk 20x2 kali ) -.- hehe.. dekat sana memang tak ada line! pelbagai cara cik putri tukar setting brodband celcom ni..sampai panas pulak.. tekan- tak dapat..tekan tak dapat.. 


Kampung putri di gresik,panceng prupuh.. sampai airport di surabaya,lalu on the way tu 1 jam, then baru sampai..huh akhirnya sampai jugak.. nak tengok ? 



Yeah...baru bina.. ;D dekat dalam.. ada ni 


putri suka dalamnya.. kipas maju..  yang ni pulak.. 



main webcam daaa... hehe.. cik putri belum ada kamera digital..inshaallah ada nanti.. ^^ 
putri nak ambil gambar kambing mbek mbek... ;P tapi tak berani.takut mak cik marah >.< 
ini saja putri nak kongsikan.. kejap... lagi satu.. 
putri dengan keluarga naik kapal terbang Air Asia.. cuaca mendung -.- !!
Putri sekeluarga berdoa masa tu supaya selamat.. alhamdulilah.sampai jugak.. ^^  
Soalan !! - kenapa Buah tak boleh bawak ?? ketika check di custom? bukannya bom ke apa..
putri mahu pendapat dari kalian.. ceh ceh .. 
Salam .. ^^ tq membaca seiklas hati .. 



2 ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...