Contest Super Dupper Blogger

         Assalamualaikum.. ^^ putri nak join contest ni.. but putri tengah tak sihat, semangat berblogging.. jom! 
  kalau nak join contest ni By Aiman Cool hehe ^^ firstime dia buat ni.. macam putri buat segmen hari tu,sikit aje yang join,sedih2 :'( hehe tak apa .. Jom lagi memeriahkan Blog Aiman yang buat contest ni..! 
          wahh..menarik nya contest ni kan.. apa lagi! jom mengupdate! 



Wahh.. putri suka banner ni !! upload upload.. 
syarat-syarat nak join.. adalah..
-putri muda lagi, hohohoh -.-.
- putri dah follow blog Aiman yang Ke 164 !! kalau tak percaya Aiman belasah cik putri ..hihi kidding peace! 
-  putri dah like fan page Aiman Cool yahhh.. ^^ 
Jangan la diremove cik putri,sedih nanti hukhuk :'( hehe :D

2 sebab kenapa berblogging  atau lebih..sebab.......................................................
Putri nak tahu sangat apa hidup berblogging ,kawan ada blog.mcm best je,lama2 tu kita akan tahu macam mana hidup sebenar berblogging.. hurm.. putri nak sangat naikkan trafik,pasal follower dan money $$ boleh diketepikan dulu.. Insya-Allah kalau dah ada rezeki,alhamdulilah.. putri ada tujuan sangat ni.. putri teringin nak tahu blogger-blogger baru, bolehlah putri promote kan.. putri cuma mahu kenalan lagi,tak kira abang,kakak ke?adik??nenek ke? puan?tuan? macam2 lah.. 

putri suka share sana sini.. macam-macam perkara yang belum tahu,contohnya,kita tak boleh spam Link
sesuka hati,sebab ada kesannySpam link Biru tu.. sebab maybe nanti blog korang akan terpadam sendiri or memang tak boleh bukak blog korang langusung.. macam dulu putri pun suka spam link2 biru tu 
dekat facebook .. haa padan muka cik putri kena tegur.!!;P hehe..
Apapun putri terima kasih banyak2 ^^ kepada semuaa... nyaaaa !  

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...