Apasal aku tak tengok !

          Assalamualaikum... ^^ sihat semua? ye.. nak tau tak esok ada apa ?? Result PMR................................................... 2011 ESOK ! tau kan esok ! xD ESOK !! wahhh..  mesti dup dup kan.macam jantung nak tercabut.. hurm..  Tapiii..................... GILIRAN calon 1995 akan ........................ menghadapi ujiannnnnnnnnnnn SPM .. hurm.. ^_^  rasanya putri tak sanggup nak gelak tergolek tahun depan..


  Putri doakan semoga berjaya dan mari doa sama2 ^^ .. jangan fikir NEGATIF ! dan jangan terlalu nervous sampai ulang alik ke tandas.. tak mao tak mao.. 

 Tajuk entri ni ----> apasal aku tak tengok ! -.-'' haih.. nak tau ceritanya.. ni haa..


putri dapat dari ni ^^ mesti Terjah sini
 putri tak tengok dulu dan baca!! putri kan rabun -.- .. haih 
putri ingat makan 1 burger kena bayar 1 ringgit je... rupa-rupanya kena beli 1 burger lain lagi =.='' 
hehe ^^  sorry.. cik putri rabun sikit.. kalau ada nak putri follow balik,bagi tau putri tau :D !
nanti putri tak tau dan lupa -.- lagi .. 

putri nak hadiah kan ni dekat... 
Shark ( ada kembar -.-) jom terjah blog Dia ! TERJAH SINI, usha sini !! 
dengan vlog baru yang putri jumpa ni ^^ http://www.nizamijam.com/
hehe.. kawan-kawan yang usha blog cik putri ayam pedas ni boleh ambil juga gambar ni .. ^^ silakan ..jom

kupon ni sampai 8 januari 2012 ! ingat ! hari SELASA saja ^^  dan kena beli burger satu je! dan beri kupon,bayar 1 ringgit ! kan senang.. maknanya keluarkan 20 ringgit lebih macam tu.. ~.~ 

okay.. selamat mencuba ^^ ! ( panjangnya putri membebel kan ) 

Soalan !! putri nak tahu blogger baru-baru ni.. jom komen dekat sini ;) okay ! inshaallah putri akan tag entri baru nanti ^^..



4 ulasan:

Nizam Ijam berkata...

HEHEHEH TQ tau... tp xtahu nak guna mcm mana..haha

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

save gambar tu ke PC -> thenn print black or colour -> pergi kedai burger king yg dekat -> beli 1 burger dari situ,dan bagi kupon ni -> lepas tu tunggu... hehe ;D

shark berkata...

kt kuantan xdek beger king..
beger ramly jer ada..
kupon beger ramly xdek ker

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

tk de la shark :( hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...