Segmen Kenali Diriku By acuTeyha : 10 Perkara 10 hari(7)

         Assalamualaikum.. ^^ Segmen Acu..
Meh terjah sini ... KLIK SINI 
10 Perkara pahit semasa bercinta ----
erm.. rasanya putri tak ada pengalaman :'( maap yea? putri cuba berusaha ..

1- Masa darjah 4 ke 5.. ada budak suka kat putri.. maklumlah..putri kan bengong dulu.. tak tau apa-apa
    putri tolak dia,tak suka.. 
2- Putri dulu banyak dikecewakan,,sebab cinta monyet kan.. 
3- err..tak idea lah -.-'' okay2.. masa from 1 .. orang tu syok kat putri,tapi putri buat muka tak kisah,.
   lama2 putri pulak syok kat dia..skarang putri kawan biasa je.. dulu putri ada buat perkara bodoh kat dia..
4- putri dulu ratu  BOTS dan ratu mesej.. mcm mesej dgn semua org,tkde keje..
5- huh..putri cite apa ni -__- sebab tak ada pengalaman.. okay..pahitnya.. dah dua bulan si dia tak call..
    tiba-tiba hidup balik..aik..hehe .. sebab dia study exam.. lama putri tunggu dia..
6- putri dulu pernah sakitkan orang tu,,sebab dia suka kat putri.. citer dah lama,, 
7- putri ni dulu banyak cinta monyet..yelah.mana tau kan Apa itu cinta?.. 
8- dulu, Ada orang tekan salah no, apa lagi putri bagi nama palsu..hehe.. tiba2 dia jatuh hati,kata nya
    tak ada orang sebaik putri.. then lama-lama tu tinggalkan,baru putri sedar... apa itu cinta sejati?... 
9- putri pernah dulu,kat skolah agma,,syok sgt kat dia,tapi dia dah ada.. huhu.. 
     :( kecewa.. hehe.. 
10- putri pernah accident dulu.. kaki kena jahit,, then putri syok kat dia,sebab ambil berat kat putri.. lama
kemudian,, dia hilang,, :( 

     hehe..maybe ni ada yang tak ada kaitan :( hurm.. tak idea bab ni.. hehe sorry yea?
      Sekian! Salam Aidiladha !

(1)   (2)   (3)    (4)   (5)   (6)    (7)    (8)    (9)   (10) 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...