Segmen Kenali Diriku By acuTeyha : 10 Perkara 10 hari(9)

             Assalamualaikum..!! salam 1 Malaysia.. yeah! segmen yang ke 9 horayyy... ;D
Tajuk ni pasal.. 10 Blogger yang diminati.. 


            1- Ben Ashaari - entry dia memang meletop kebabom.. pasal dunia artis, macam2 ;)
            2- Kak Lyssa Lawa ^^- awek ni memang lawa tau!,apa lagi gambar dengan kucing kesayangan dia 
                hehe ;) .. 
            3- Kak yuyu Zulaikha - haisy,, memang comel orangnya.. ! hehe..
            4- Hafizzi Aziz - wahh!! blog dia ada Doodle yang cute2 ! 
            5- KU Azhar  - ni -.- tiap hari datang !! '' Ku datang!!! '' sukanya putri tengok ^^ ..trima kasih abah
            6- Pilihan Hati ! - Blog ni putri suka baca entry dia... boleh jadi motivasi putri, Alhamdulilah..
            7- Mohd Izahar Sabtu - ni memang sama ngn ku azhar.. main terjah blog je..^^ hehe ..putri suka
                banner dia ! smart !
            8- acuTeyha - blog dia memang gempak !! xD suka baca cerpen dia...masih dalam ingatan putri !
            9- Sinichi - putri suka blog dia.. ! entry dia ! terjah dia xD
           10-Nik comel - BLog yg paling rapat sekali ^^ ! hehe.. dia baru blogger baru.. 


Hehe.ini saja... yang rapat2 -.-''  kalau boleh..nak je list semua yg putri follow.. hehe..sekian... ;)
          wassalam.. ^_^

(1)   (2)   (3)    (4)   (5)   (6)    (7)    (8)    (9)   (10) 
                                         

8 ulasan:

teyhasahaje a.k.a NURUL berkata...

huhuhu amcam exited jek wt entry kali neh..suke sgt nampk...acu lak yg xbermaya..owg len cuty lagik..acu kena kije..hehe tenks sudi bace cerpen acu..

IEQAH berkata...

^__^
mmg blog depaaa best kan :)

Ku Azhar berkata...

hehehe sm2 :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe ^^ ;)

yuyu Zulaikha berkata...

terima kasih sayanggg ^^

Aku Penghibur berkata...

happynye saye ada ..wow teruja

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

kak yuyu ;) welcome syg..

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

Aku penghibur.. ^^ hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...