Segmen Kenali Diriku By acuTeyha : 10 Perkara 10 hari(6)

          Assalamualaikum--- ^^ rasanya hari ni nak buat segmen acu... tak boleh mungkir janji tau..dosa2..
 10 perkara manis semasa bercinta ---
Ehem2 haih.. rahsia putri terbongkar pulak dah.. xD

nak tau sangat yea?meh baca..apa jadi..

 1 - Si dia tu bawak putri belanja lunch dekat restoran Thailand, katanya nk cari tempat sunyi,tak bising,
      (dalam hati putri.. ckap je lah..supaya romantic..haiss tu pun susah nak cakap) hehe
2 - Si Dia tu nak suap putri guna penyepit tu.. ! Tiba-tiba tangan dia menggeletar.. haha kelakar la abg ni!
      bakal isteri dia bukannya harimau nk makan orang.. =.= 

3 - nampak sedap kan ? Si dia ni pilih makanan untuk putri..hurmmm.sedap jugak lah.. !! tiba2 ada lagu romantis pasang...ehem2 mata saling memandang.. putri masa tu nak je lari kuar dari situ.. hihi!! 
4 - dannnnn nak tau Si dia pesan apa? jeng jeng jeng 

Air pahit macam air jamu putri minum,tapi rasanya lagi sedap dari air jamu.
-.- !! kenapa ayat BM tak betul ni !! ^^ peace... 
5- Si dia penat keliling shop ,,duduk la satu kerusi.. erm.. putri suruh duk jauh2,,jgn dekat2 suh suh 
:P hehe.. kesian dia! padan muka.. tiba-tiba tangan dia sibuk nak pegang bahu putri,ish2
tumbuk kang !! pang ! 
6 - masa jalan2 tu kan..kan. kitaorang nampak satu kedai ni.. seksi betol perempuan tu... 
Apa lagi putri marah..tak payah tengok anak dara lelaki :P ..
7 - Putri masa tu..ayah call suruh balik, :( sedihnya berpisah..hukhuk.. then si dia masuk kedai teddy,
dia suruh putri pilih je mana satu! eh biar betul? kang pilih teddy yg besar tu hehe..
lagipun tak mao lah.. xD then,dia pilih ni haa!

cakk!! nampak besar bukan?? sebenarnya keychan je ni.. untuk pencilbox putri lah..hehe.. 
8 - Bila nak balik tu.. :( berpisah... sebab ayah call marah2.. putri anak mak,susah benor nak dating
9 - Kitaorang date tak pegang tangan ..tapi dia tu sengaja pegang JARI putri masa nak pinjam fon..
10 - Balik2 rumah----- kitaorang sedih, berpisah,sebab si dia sibuk study,putri pon sama,sekarang dia
exam,, Ya Allah, jodohkan lah aku dengan dia, Dia yg kucintai sepenuh hati..
Tiap malam putri Berdoa agar kami Di pertemukan,, putri berusaha sungguh2 !! caiyookk 

Sekian ^^

(1)   (2)   (3)    (4)   (5)   (6)    (7)    (8)    (9)   (10) 



Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...