Segmen - Jom ! kenal Blogger

            Assalamualaikum... JOM join segmen putri yang kali pertama ni.. putri cuma mahu naikkan trafik dan  semua pembaca yangggggg tersayang... segmen ni senang saja..
 Syarat-syarat nya ------> 
                   
      1- Kalau nak follow blog kuah ayam pedas ni ,pun boleh. kalau tak nak, tak apa.. ^^ tak paksa tau
      
      2- Buat tajuk segmen seperti di atas tuuuu!! Segmen - JOm ! kenal Blogger 

     3- Letak banner ni... 

5- Soalan - Apa anda nak buat kalau anda dapat1 juta?  ..hehe.. saja mahu tanya.. 
6- lepas tu tag 3 orang Blogger ^^.. senang kan ..!! tengok la contoh dari kawan comment link bawah tuuuu.. 
7 - Tarikh tutup hingga 30 nov 2011 tepat pukul 12.00 tengah malam.. Maapkan
putri ya.. mula-mula nak 3 hari je.. hurm.. :'(
Kejap!! link entry korang letak kat komen entry sini.. !! Kalau ada masalah,tanya putri okay!

eh eh...kejap !! hehe =.= tolong ni haa Wajib! KLIK SINI 
     

13 ulasan:

Mizz ErMa berkata...

waa..sy xpenah join lagi mana2 segmen nie..hehe

shazwan: berkata...

ana join ye :)
http://tehtarik93.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-kenal-blogger.html

Cik Lia Lomi berkata...

wah, kalau Lia dapat sejuta...(ketuk dagu memikirkannya).

Hizatul berkata...

nak join!
http://killjoysdiaries.blogspot.com/2011/11/segmenjom-kenal-blogger.html
terjah ye?!

ummi_norseha berkata...

join...
http://Afiman81.blogspot.com/2011/11/segmenjom-kenal-blogger.html

juliati samsuddin berkata...

saya x pena la join mane2 segmen
nanti saya cuba ~

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hurm.. takpa.. cik putri kasi panjangkan hari segmen tu lah ^^ ..hingga 30 november !!

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

Mama Lynn punya link ^^..meh putri tolong
http://azlinayazli.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-kenal-blogger.html

ummi_norseha berkata...

putri yg dh bt entry date 19...nk bt entry br ke or tkr date je...

aretin berkata...

nak menjoinkan diri..

http://rasie-fatin96.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-kenal-blogger.html

wanie wonek berkata...

singgah follow n join.

http://waniewonek.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-kenal-blogger.html

❤ LoVe Cik Fia ❤ berkata...

fia join ye syg :)

http://loveonmylife-loveofmylife.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-kenal-blogger.html

suraya binti mohd salleh berkata...

assalamualaikum..
suraya mau j0in..:D


http://surayanubies.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-kenal-blogger.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...