Putri minat seseorang ni haa !

      Assalamualaikum... huh.. penat baru balik dari majlis kenduri kahwin.. erm ,, tak kenal pulak pengantin perempuan :/ takpa .semoga bahagia di dunia dan di akhirat !! hingga kekal cucu ! amin! hehe ^^..
  Kenyang rasanya makan ulam tadi ~.~ hukhuk.. 

 Ehem-ehem.. putri kan kan minat mamat ni ... cakkk !! 

Kalau nak terjah youtube dia ?? meh KLIK GAMBAR TU !
Video dia cool dan amat tertarik bagi putri.. kalau putri rasa badmood kan, haa
search goggle---- 
AmanWan ^^ ! eh eh eh , sejak bila cik putri minat yea?erm :/ 
dari entry blog bang bang bom ni haa ! ABg Ben.. hehe jangan marah abg ben ^^
Bagi putri AmanWan ni seseorang yang pandai membaca fikiran kita secara positif. jangan fikir bukan pulak !
Dia seorang yang intelligent.. pandai buat video.. selain putri minat matlufi dengan anwarhadi...Tapi putri
minat kat dia! sebagai Admire je :D.. Fikir-fikir Dia sporting tak ?? hehe nak tau sangat ni !
Putri kagum dengan tiga mamat maco ni.. mungkin ada ramai lagi .. putri harap diaorang kekal gigih berusaha..
boleh la putri gelak tiap hari ye ... macam ni xD hohohoho 
 Caiyyok.. apapun putri sokong tiga mamat ni ^^ ! hehe jangan marah ..
Maap kalau putri tersalah cakap atau bahasa :) 
Sekian ^_^ '' 




Cakkkkkkkkkkkkk!! xD

11 ulasan:

Siti Aja berkata...

Kami pn minat sgt2 AmanWan..hehe

*__*

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe sama 2 ^^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

hahaha..lawak laa beliau ni..sgt kreatif!!!

Aman Wan berkata...

Haha, terima kasih puteri! Insyaallah aman akan berusaha gigih untuk hasilkan vido yang best. =)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. Sama2 Aman Wan.. ^^
trima ksih sudi komen =)

Cik tikah berkata...

oh, 1st time dgr nama dia. handsome :P

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe... tengok video youtube dia ^^ best!!

tyra uyura berkata...

pernah buat entry sal abg amanwan.. hehe

http://hijaulembut.blogspot.com/2011/07/mempersembahkan.html

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

wahhhhhhhh.. bestnya

saya berkata...

penah tngok video mekap die?lwak.seyes
hit me back oke.kalau rjin follow sye balik :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

ohh..dia memang cool kan ^^ hehe trjah sana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...