penat delete Scandal ni !! boleh tolong ??

               Assalamualaikum... ^^ haih .. putri tak ada scandal lahhh.. !! jangan fikir bukan bukan... no no no !! 
Nak tau sangat yea? -.-'' tak bolehhhhhh !! ;P hehe.. Tukar topik kejap :(
             Hari ni tepat pada pukul 12.30 hingga 3.00 ptg kena ada di sekolah.. aduih.. macam nak jawab SPM pulak, =.= cuba teka apa dia... Alaa.. yang yang bagi RM100 kepada setiap pelajar.. dengar berita TV tak ? TAJUK DIA -> Sumbangan ikhlas dari PM. BUKAN kerana pilihan raya.. nampak sangat suruh kita pilih BN. hehe.. maap jika putri terkasar ye.. putri pun tak minat sangat bab-bap politik.. tapi suka sangat ambil tahu ! 
           pelik -.- Tapi berapa ye , PM kita keluarkan sumbangan .. 550 juta kot .untuk satu Malaysia ni..
 Kalau di sekolah putri ade beratus-ratus orang lebih ni.. 800 orang x RM100 .. :/ erm.. berapa ye..
  Rasanya dah RM 80000 lebih..! wow.. tapi syukur la Alhamdulilah.. 

             Balik tajuk entry ni hohoho.. hehe sorry ye.. ^^ sapa scandal putri?? teka! erm :/ 
                                ( 3 jam kemudian ) ermm .. :/  pening kan... tadaaaaaaa!! 

      SEBENARNYA ni haa... SURAT gmail putri tiap hari 400 lebih..penat delete semua dan baca satu persatu ... -.- Korang boleh tolong cik putri tak... sedih ni... putri tak tau nak tukar setting kt gmail... 
   Sapa2 ada buat entry macam mana nak setting kan..share la .. boleh..plisssssss.. Biasala.. 
   putri budak baru belajar.. hehe.. 
         - facebook guna gmail 
         - Blog pun guna gmail 
         - dan banyak lagi.. :'( 
                                Boleh tolong cik putri ? macam putus cinta aje.. =.=      

2 ulasan:

nurul ezzatie zulkarnain berkata...

alala..
ezzatie pown x tau cam ner nak wat sal GMail tu..
kalo delete jer sumer skali x yah bacer x leyh ker??
dier juz nak mention mender yg msok kat blog + fb jer kan??

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

:'( tu la pasal ^^ hehe..susah benor..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...