Kumpulan blog-blog !!

         Assalamualaikum... ^^ hari ni boring tak tau nak buat apa.. huh -.- best jugak gaduh dengan adik tadi..
,skrang dia dah pengsan tidur kat sofa ruang tamu ,, memang tak sah gaduh dengan kakaknya sendiri ..


Erm.. dia tengah tidur,aman putri nak berblogging,hehe xD.. -.- kalau tak,laptop putri kena kebas, upin ipin lah,tom and jerry.dia ugut putri kalau tak bagi,dia pukul.. putri lawan dengan budak kecik xD haha..
 putri tak nak bila nanti besar,perangai macam ayah !! >.<  


Huh.. segarnya lepas hujan kat sini.. nak tengok movie free !! mesti korang tau link nye kan..putri saja nak share..mana tau ada yang belom tau.. NI link dia .. http://www.mhomuvee.blogspot.com/


     Hari ni putri nak share kumpulan blogger cun dan maco ni.. di facebook !
 Ni yang kurang member ni.. tapi Ex tream blogger !! xD hehe gempak.. jom join semua ni.. maap ye admin kalau putri promote ni..  hehe.. sekian ;))



6 ulasan:

Ku Azhar berkata...

waaa!! terbaekk!! :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe thnkz abah ^^ !!

ain dzaya berkata...

pes time datang sini..
ain pun suka mam ayam..4 ketol sehari...
24 ketol seminggu ;p

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe dtg la tiap hari cik ain xD

Ku Azhar berkata...

aip2! update2! hehehe..

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hhehe ..sorry abah..kejap lagi xD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...