Kenapa orang tak mahu follow korang ?-.- adakah benar ?

           Assalamualaikum... korang nak tau kenapa ? eh eh ... citer apa ni ? meh putri cerita........... Pada suatu hari...... seorang itu ......... Cakkkkkk!! hehehe.. ;) nak tau kenapa orang Blogger retis tak mahu follow korang ataupun mahu?sebab..... 


Tulisan Entry yang memang aneh .... 
   mungkin sebab korang guna tulisan yang pembaca susah nak faham ! tulisan macam2 warna..Apa kata korang   guna Verdana ke ? Trebucet ke ? senang dan mudah fahami..Terutama ada blog yang share tutorial,freebies,dan macam2 lagi.contoh bawah ni


Korang Buat lagi, korang jadi macam ni ? nak makan bola ? hehe 
Lagu memekak ? Apa kes ?
  LAgu ? ... boleh je letakkan.. Cuma ! pembaca ni kadang-kadang tak suka lagu yg AUTOMATIC ni... Ada orang komen kat putri,yang bila buka blogwalking happy je, mood baik ni, tapi ... bila dah buka 5 blog,smua lagu memekak telinga.. lepas tu langsung mood tak ada.. haih.. Apa kata korang buat lagu yang tak automatic nya.. http://www.mixpod.com/


Entry sikit dalam blog masa setahun.. apa kes ? 
    Haih, Biasa lah tu, sibuk memanjang kan.. mana ada masa nak update entry betul tak ? kalau macam cik putri ni, tak boleh lepaskan laptop(suami), sehari pun tak lepas, tak sah !! :P hehe.. pendapat putri lah.. kalau korang dah serbu blog orang tu,suruh follow BALIK, Dia check tau ! jangan main-main, hehe..
 Dia check blog korang.. Oct->3 entry, Nov> 4 entry .. kalau macam ni, tak ada usaha lah orang nak follow kita... Tapi ada kadang2, entry yang menarik.. Cik putri sokong korang !! Okay! jgn putus asa ! 
                                    Sekian... ;)

14 ulasan:

Ku Azhar berkata...

yg bab lagu tu stuju gle!

Akito Boron berkata...

tulisan aneh? times new roman? arial? hahaha

QASEHNYA RANIA berkata...

jom join GA ...pu3 tag puteri...hehehe..jom join

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hahaha.. okay..putri terjah semua ..

Syukri_Own's berkata...

oh...boleh dijadikan ilmu nih... nice2... (=

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. trima ksih.. meh dtg lagi...

Yun berkata...

lagu memekak tu setuju , kadang-2 boleh letak lagu rock dalam blog + buat welcome note , rasa na tampo je owner blog tu ,and agi satu ade verification nyusahkan ..

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

haha... sampai mcm tu sekali..ish2 sabo je

Qil_H0shi berkata...

tmbh skit.,welcome note.,`enter` tuh.,
lau blog yg ade enter.,mmg fobia nx komen.,xabiz2 ngn enter.,comel mmg comel tp menyusahkan.,hexz

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

haha..betul la tu..trlalu bnyk widget..

Aku Penghibur berkata...

setuju sgt.... semuanya !!!!!!

SD berkata...

info yg bagus..tq :)

yad'z berkata...

err.err.. belog saye ade lagu.. hahaha...

yahaya berkata...

follow sebab suka...ikhlas...kan lebih baik dari i polo u polo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...