Blog putri dicuri ^^ oleh awek cun

            Assalamualaikum.. ^^ amboi..hehe jangan marah yea kawan.. Eh nak tau tak ? blog putri dicuri oleh seseorang? adakah itu maher zain <3 sudah tentu tidak :(  ? Aman Wan- Vlog memang best ? pasal amanWan!! dia sporting la.. =D tengok dia komen entry ni KOMEN AmanWan !! 


Eh eh eh.. balik cerita tajuk ni ! sapa awek cun yang curi ye? nak kena sepuk ni ... Tadaaaaa....!! jeng jeng
  ( Alaa.. tak dapat save gambar tu ...sedih.. sob sob sob.. ) takpa2 ada FB dia,Blog dia.. Dia pun ada page untuk ping-ping blog ni haa! meh nak mana satu.. ^^ nk ngurat? tanya tuan rumah dulu :P 


                  Kejap !!!!!!! Stop stop ! sebenarnya putri jadi follower yang ke 100 blog Cik Fia ni .. terharunye
hehe.. haa.. terima kasih yea Cik Fia.. putri nak dia bnyak org follower lagi !! caiyokk ! haa jom follow dia ! 
                                                  Blog Cik Fia yang comel
                                         Facebook CIk comel ! KLIK GAMBAR TU  ^^
Kalau nak ping blog.... meh join sini BLOGGERLICIOUS rugi tk join :P
                              Maap jika tersalah bahasa.. ;) Sekian dari putri .. ^^

6 ulasan:

C i k P i p i T e m b a m berkata...

aman wan ? kl gengster tu ek ? haha... suka ohh dia :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

A'AH.. sukanya kt dia (wink2 ;)

.ain. berkata...

kena curi? huhu. dah lame follow si pencolek blog dia :)
sekarang follow plak blog nieeee

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

owh..hehe tq.. putri follow dan terjah sana ^^

Ku Azhar berkata...

pergh!!!! terbaekk!! :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. ^^..trima kasih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...