untuk kak lyssa lawa !! ^_^

          Assalamualaikum..... semuaaaaaaaa.. malam ni cerita pasal kak lyssa Faizuren.. :D nak tau 
  sapa.. blog kak lyssa lah putri usha-usha tiap hari.. jeng jeng.. nk jenguk blog dia.. 
http://www.lyssasecret.com/  dia lawa..cantik.. setiap entry yang putri baca,semua menarik ! nk je klik like 
   semua..   Suka sangat dengan tutorial kak Lyssa...  Kak lyssa..sorry kalau putri buat entry kak lyssa.. blom minta izin.. tkot kak lyssa mrah :( 


  just geram betol la yg -.- yg ckp kak lyssa g++++ .. org 29 tu yang gedik..mngada2 hehe.. apapun..
  kak lyssa tetap sabar.. sapa buli kak lyssa,,bgi tau.. ! kitaorg ( dri blogger) serang bawak pasukan tentera.. 

        kak lyssa..minta izin yea.. letak gambar.. amcam.. lawaa kan.. 
putri ada baca entry kak lyssa ni.. ohh..sweet nya.. http://www.lyssasecret.com/2011/07/memang-ramai-yang-like-tapi-aku-single.html
   
Maapkan jika ada yg salah dan silap.. ;))

 

2 ulasan:

Lyssa Faizureen berkata...

hehehe . err.. niy yang nak marahh nihh !! buat entry tk bgtauuu !!Grr...

hahaahhaha . tak de lahh syyg . huhu .:)
Thnxx lah sebab selalu dtg singgah blog akak taww ?
ehee . terharu nihh . ada jugakk yang suka baca entry kat blog akk ;)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. suka baca blok kak lyssa.. ;) trime ksih komen entry ni kak lyssa.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...