Tips nk tambah follow bagi blogger baru..

           Assalamualaikum... Selamat sejahtera .. ;) 
Tips nak tambah follower !! nak tak.. of course.. semua nak kan.. hehe.. ni pun sebab permintaan kak siti.. hehe
   kak siti bagi putri idea pulak.. terima kasih kak siti syg.. nk terjah blog kak siti..?? meh..follow lah dia.. 
   - http://batulesung.blogspot.com/ - .. 


     Bagi blogger baru mestilah ingat..'' Eh, aku baru belajar blog ni, tak tau la nak tambah follower'' ..
   jangan risau.. dengan usaha dan akal kita membina idea,, pasti ada hasilnya.. Di mana ada kemahuan,di situ ada kemahuannya.. pertama.. ada facebook kan? jadi.. kalau nak tambah follower,kena ping blog,.. 
   tengok entry..meh klik ni..  -http://kuahayampedas.blogspot.com/2011/10/tips-berblog-kaw-kaw.html -

  Ping blog kat sini - FACEBOOK -

  < http://www.facebook.com/groups/276065675738963/ > kaki ping blog
  < http://www.facebook.com/groups/129896221730/   >    Kelab Blogger
  <http://www.facebook.com/groups/CrewBloggerGempax/  >  Crew Blogger Gempax

Tapi kena Like! or apa yg patut.. -.-'' haa.. nak ping tu.. kena copy link dan paste link je
  kat link atas...tuu.. hehe sekian terima kasih.. jom berblogging!.


6 ulasan:

FATRIM SYAH berkata...

Terima Kasih kerana promotekan group blogger Kaki Ping Blog di blog awak..Terima Kasih amat..-Admin Kaki Ping~

Ku Azhar berkata...

waaaaa!!! gud2 :D

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. terima kasih.. maju berblogging!! !!

...Pinx.... berkata...

Tenkiu :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

sama sama.. ;D

Positif Man berkata...

Bw in here...nice entry....Awak sungguh baik hari sebab promote mink2 kawan-kawan...jangan lupa puluak komen dan follow blog saya jugak tau :

http://koleksi-photo-mjphotography.blogspot.com/2012/05/muhammad-afif-iman.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...