Tips Berblog kAW KAW!!

          Assalamualaikum.. selamat sejahtera.. 
 hari ni nak bagi tips berblog dengan kaw kaw!! ;D fuyoo... mcm iklan dalam tv pulak.. -.- perasannya.. 
        Tips nya adalah... jeng jeng jeng... 


    - Jangan letak lagu yang automatic punya.. bukan putri nak katakan yg letak lagu salah.. cuma putri
     dapat aduan,komen,pendapat lah... diaorang kata '' malas lah aku nak visit blog ni, aku bukak je
      mesti lagu automatic ada.. '' -
      Kalau pembaca tu suka lagu tu tkpa.. kalau nak letak lagu yang tak automatic. letakk mixpod ka?? 
      nak link.. jap ehh.. http://www.mixpod.com/   haa..klik lah.. >.< sign up dulu.. then buat lah iphone ke.. 
      semua ada dalam tu..

   -  Jangan guna ayat singkat dan tak faham.. contoh nya.. '' ktew skew cgat kat owang tu..'' haisy.. 
    confirm.. pembaca pengsan,,tergelak2.. haisy.. mungkin ada sebahagian kot.. ( BM tak betul -.-'' sorry) 
      Kita nak berblog kena guna ayat power lah.. KAW KAW punya.. his his.. :P 
      
    - kita nak berbahasa tu kena lembut,,jangan kasar lak,, tpi! jangan terlalu lembut -.- nanti orang lain kata apa lak.. hehe.. 
     kita guna kakak ,adk,, abg.. awk..sy.. kalau teman lama,,ko.aku,, lah kan.. 


   - Kita nak berbelog ni.. haa.. kena rajin buat entry .. buat yang gempak2 punya.. !! 
     lagi satu.. kena rajin visit blog2 otai ke.. ping blog kt facebook.. dekat abg Ben asshari ke??.. abg mat gebu ke.. kalau nk ping blog,,, boleh ping kat shoutmix ke.. macam-macam kita nak maju blog.betol tak?? jom tengok blog2 otai.. kak lyssa lawa!http://www.lyssasecret.com/  kak yuyu comey..http://kupukupukecik.blogspot.com/


    Sekian terima kasih,, jom ber Blogging !! jom jom.. KAW KAW.. YEAHH. (semangat je) 



10 ulasan:

CT berkata...

baguslah siap bg tips lagi...bagi akk tip nak banyakkkan follower...hehehe

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe..boleh je..inshaallah.. :D

Lyssa Faizureen berkata...

ehekk . mana de lawa lah dear ^^

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

..hehe tk de2.. kak lyssa lawa jugak.. titik.. hehe :P

Fad berkata...

hehehe...mmg mls masuk blog yg ada lagu...load lmbt...kih3

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe betul jugak tu...

Acik berkata...

kawwww ... :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe..kawwww.. ;D

Ku Azhar berkata...

waaa..terbaekk!!! :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

terima kasih abah ^^ !!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...