Nak jadi Blogger dengan Nuffanang?! haa! $$

        Assalamualaikum.. ;) selamat sejahtera wahai Di Malaysia! err.. dekat mana2 je pun boleh ^_^
mesti ramai ada buat entry pasal ni.. tkpa lah.. just putri nak kongsikan je.. tidak salah kan kita kongsi..
   hehe.. meh la komen2 lepas ni..


   Nak jadi blogger?? dengan nuffanang?? mesti ter..tanya-tanyaaaaaaaaaaaaaa -.-'' dah dah..
  Pertama... nuffanang tu ape? nuffanang adalah.. maap tau.. susah putri nak terangkan..
    nuffanang tu.. contoh..kita buat blog.. tapi dpat duit.. maksudnya kita kena promosi iklan tu.. faham?

   macam mana ni..susah.. :(  iklan tu,,bukan kita design sendiri.. nuffanang yang bagi kita iklan.. ada faham dear?
  iklan tu just copy and paste je..  nak link? - http://www.nuffnang.com.my/ - 


nak join tak? tapi dengan syarat..kalau nak masuk! kena usaha! buat entry selalu..
jangan malas.. sebab apa gunanya ada blog ngn nuffanang,,tapi tk jenguk langsung..
jangan jadi sikap macam tu.. -.- hehe..jgn terasa.. 

Nak masuk.. sign up.. daftar dulu.. tapi! kalau dah ada blog lama,tkpa,guna email yg sama dan
password jugak kalau boleh.. ingat! Sign up as Blogger.. !! 
Isi semua tu.. kalau dah berjaya.. tahniah.. ! kalau 
masih tak jadi..meh.. putri buatkan.. ok.

lepas tu. tengok getting start.. tula pandu arah.. meh klik


kalau tak faham bahasa english..gi tukar bahasa melayu.. 

Semua ada kat situ.. kalau ada pertanyaan.. komen atau di shoutmix! okay.. 



     

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...