Lyssa Faizureen Ajak kenali Blogger. Jom Serbu !!

       Assalamualaikum... pagi ni.. huh -.-'' jari ni degil, asyik nak taip je, biasa lah bosan kan kat rumah..
  Lepas tu putri nak join segmen kedua kak lyssa,, jeng..  nak terjah... klik gambar tu.. 


Latar Belakang Cik putri.. 
-umur 16 tahun,, tahun depan SPM ! -.-'' mmg tak ready langsung .. 
- Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama.. dari 2008-2012 xD 
- Hobi-berblogging ! makan,tidur,makan ,tidur.. 
- Suka ping2 blog di Kaki Ping Blog , KELAB BLOGGER , Crew Blogger Gempax  ,

Okay,putri berblog kerana nak cari kawan2 baru, kawan lama yg blum jumpa pun boleh.. ;D 
Sebab berblog bukan kerana nak famous, kalau jadi artis tu la namanya famous kan.. 
Putri nk berblog kerana suka2 dan diet makan(mak syg suruh -.-) 
Dan putri suka kongsi pengetahuan.. Tunjuk ajar kat putri yea.. ;) ^^ 

Siapa yang telah menarik..hehe.. apa lagi xD Aisyah..kwn putri.. terima kasih sgt kat dia 
Sayang cu ku.. <3 hehe... 
 Hehe, sekian ^_^ ..
                         

10 ulasan:

eyryn berkata...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

thnkz follow u back ^^ tq dear..

Kasih Kita berkata...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe..salam kenal juga... putri serbu sana .. xD

Kasih Kita berkata...

Kunjungan balas dah follow sini :)

Nurul Amirah Anis berkata...

Dri segmen yg sama..Fllow awk..fllow sya kalau blm fllow..

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya berkata...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

PU3 berkata...

hye laling......i datang terjah dari segmen yg sama...jom join i pulok ...he3


http://lobaksusue.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Marina berkata...

k.marina datang serbu blog ni dari segmen lyssa...salam perkenalan...

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN berkata...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...