Link-link blog Backgrounds..

                         Assalamualaikum.. xD Meh sini putri nak kongsikan widget2 yg comel.. Tapi Tutorial Kak lyssa yg paling cute-cute dan comel!!!.. tapi ada juga yang blogger ni.. haa.. nak terjah.. Hafizzy Aziz. 
  follow lah dia.. dia ada dodle yg cute2.. !! 
  
             Putri pon ada nak kongsikan sikit je.. tak banyak -.-'' 
   Kawan putri ada tanya laman web apa yg bagus untuk background untuk blog.. tapi mesti ramai dah tau link2 ni kan..cuma nak kongsikan kat blogger2 baru ni..
       http://hotbliggityblog.com/ - pilih mana satu, klik install -then automatic copy sendiri-
           Blog- Design- Add a gadget - html/Java script-lepas tu paste je.. sng kan

       - http://www.thecutestblogontheblock.com/ - Web ni macam2 ada. xD ada untuk blogger....
        twitter,myspace, dan macam2, tgok2 lh..

       widget lain ...
        - http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget - ni pulak .. yg lepas entry baru tu..ada entry untuk
           entry2 lama.. nanti boleh tinggkatkan trafic (nuffnang)
         - http://www.freeflashtoys.com/ yang ni untuk Macam nk buat digital clocks ke?perhiasan ke..mcam2..
         tapi jgn terlalu banyak letak pulak..
          - http://teknikbuatblog.blogspot.com/2010/12/cara-pasang-widget-animated-recent-post.html
                yang ni.. contoh macam kat blog ni yg ada ''Ceciter-ceciter'' cube tgok--- Yg mcam naik,turun,
               naik.turun.. =.= err..
         - http://widgetindex.blogspot.com/ yang ni... untuk macam blog Ayam ni ha.. yg ada perempuan cantik 
          Say...... Selamat Datang....... jangan lupa komen.. 
         - http://www.greetvalley.com/graphics/message_creator/ yang ni untuk message!! 
             Cuba tgok dekat bwahhhhhhhhhhhh sekali tu... Ada burung tengah bawak msg dari putri. -.-
         - http://www.mixpod.com/ yang ni untuk lagu2 mcam ipone tu.. tapi lagi bagus settingkan yg tak 
            AUTOMATIC!! 


                  okay sekian..terima kasih.. Wassalam.. ada pape soalan////question di shoutmix jerit tu ok ! 
              Ohh lupa !! Hati-hati bila tekan laman web.. Scan Virus kat laptop/komputer.. kang ada virus.. 
           Internet tak boleh dipercayai... kan?? 
                                             

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...