Bocor Rahsia !! oooo..tidak..

       Assalamualaikum... putri di Tag oleh RAHSIA hehe terjah ni ,, Izzati .. ^^
 Best jugak ni..tingkatkan trafik ..tmbh kenalan... xD
      Okay..
Rules:

1. You must post this rule.
2. Each person must post 11 things about them self in their journal.
3. Answer the question the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag back!
7. No stuff in the tagging section about " You Are Tagged If You Are Reading This" You Legitimately ( a.k.a Really,Trust, With All Honest ) have tag 11 people.



11 perkara tentang putri..jeng jeng jeng.. 
                Nama sebenar saya Asningtiyas Nasdja Putri Binti Mohd Jumaan ,,fuh panjang benor kan,,tkut terbelit2 tok nikah nanti..hehe..
 Putri beragama Islam,alhamdulilah..
 Umur 16 tahun..
  tahun depan SPM. -.-.. 
Putri lahir di malaysia tapi parents orang jawa timur,indonesia.. 
  Putri masih Bersekolah menengah lagi.. Di SMK bandar Utama.. 
 putri teringin nak beli Camera Dsrl.. :( kepingin sangat... 
Bercita-cita nak jadi.. Tak ade cita2! putri ingin cari kerja yang halal.. tk nak kerja 24 jam.
jadi Ibu yang baik.taat pada suami.. kelak nanti.inshaallah.. 
  Hobi putri berblogging, masak2!! tgok tv,tidur, makan, study 4 jam sehari.. hehe -.- 
  Putri suka subjek geografi dan agama.. 
  Putri sejenis yang tkut gelap,contoh petir.. kdg2 nampak tikus pun menjerit kot.. -.- 


        Okay.ni yang soalan dari akak ni... Terjah SINI .. 

1. suka cerita hantu tak?
tk suka,tapi tengok.. pelik -.-
2. kenal aku tak?kalau kenal,cmane kita kenal ye?
Kita kenal dlm shoutbox kan..ekk hehe! ^^ 
3. English, Malay, which one do you prefer?
ermm,keduanya pon boleh,tapi lagi bagus malay xD
4. belajar kat mana?atau kerja kat mana?
Belajar lagi di SMK bandar utama-PJ
5. anak ke berapa?
Putri anak sulung -.- mmg susah..
6. birthday awok?
Birthday.12 ogos 95. 
7. saya suka maths, anda bagaimana?
Putri suka geografi.. ^^
8. perkara apa yang buat anda paling sangat bersyukur kepada Allah s.w.t
Dpt seorang ibu yg tabah! 
9. bestfriend anda?
Putri tk ada ''BESTfriend''! tapi friend -.-sorry 
10. citacita nak jadi apa?
Cita-cita nak jadi chef,tapi tkkan tercapai :(
11.makanan ape paling sedap bagi korang?
Makanan yg paling sedap..Resepi Kuah ayam ni..
dan ! makanan ibu.. 

ni Ada soalan Cik putri ni..


 1 . Blog putri okay ke? apa pendapat awk ? 
 2 . dah kawin ke lom?
 3 . dah berpunya ke belum ??
 4 . Sapa idola awk di blogger ni.. ^^ 
 5 . pandai masak tak.. ??
 6 . Cita-cita apa?
 7 . Rasanya sesuai tak tajuk blog putri ni.. ;D?
 8 . anak ke berapa? 
 9 . ada diet tak baru2 ni :P hehe.. 
 10 . Apa kah yg pling ditakuti anda? 
 11. Suka warna apa? 
 senang kan ? 


            huhu..cari mangsa seterusya.. xD


 1 http://www.kisahmissxyz.blogspot.com/
 2 http://ekahafizy.blogspot.com/
 3 http://gardislolipop.blogspot.com/
 4  http://batulesung.blogspot.com/
 5 http://sayurlemak.blogspot.com/
 6 http://kisahkiterr.blogspot.com/
 7 http://anggaprayougo.blogspot.com/
 8 http://missheedalalola.blogspot.com/
 9 http://thelazy-ism.blogspot.com/
10 http://eiloiz.blogspot.com/
11 http://asknownas0la.blogspot.com/

2 ulasan:

ijatazyanniaizzati berkata...

'citacita nak jadi chef tapi takkan tercapai' :) menarik, sbab akak dulu pun macam tu, kecik2 cakap nak jadi doktor tapi time skola menengah slalu terfikir, aku takkan dapatnye jadi dktor kot, aku takkan dpt masuk matrik kot, but amazingly, i did it, n skarang tengah belajar pun, so nothing is impossible, be a good daughter yea, thanks jwb soalan akak :D

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. sama2 akak.. ;) hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...