BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

       Assalamualikum.. hurm.. meh la join segmen Abg Ben! 




  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER , kemudian linkkan ke entri ini.
  3. Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda dan kenapa anda berblog
  4. Siapakah idola di dunia blog ini ?
  5. Siap.. tinggalkan url entri anda di ruangan komen entri ke link abg ben-just click gmbr tu
    Segmen tutup pukul 5 petang ni!! 
                           Blog Kuah Ayam Pedas ni.. putri ada cerita pasal kehidupan putri,
    kadang-kadang kongsi resepi.. tajuk blog ni pun putri dapat dari resepi keluarga,,hehe 
    special punya,, putri suka cerita pasal apa yg terjadi semalam dan hri ni,esok.lusa, itu je yg 
    putri katakan ttg blog ni,hehe .putri berblog kerana nk luangkan masa yg berfaedah,,dann! 
    putri boleh berdiet,yelah, mak suruh diet, tapi sejak berblog ,mak marah pulak,sebab tk
    mkan.. 
                         Putri berrrr blog sebab nk cri kwn2 baru, nak tau dunia blog mcm mana.. 
    belajar jadi lebih rajin,, cari idea,hehe boleh lah tingkatkan karangan untuk SPM nanti,xD kan 
                      idola!! ermm.. Tuan punya Segmen ni.. abg ben! kebangbom.
    . kak Lyssa..selalu bagi semangat dekat para blogger!!.. kak yuyu comey yang selalu cerita dunia blog dia..
    hehe.. dan lain2 .. xD Sekiannn.. Wassalam..

24 ulasan:

Lyssa Faizureen berkata...

Wahh . nama akk pun ada terselit jugakk ? :)

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe..wajib tu.. huhu xD!!

||aLeaSaRa|| berkata...

krup krapp kunyah muruku yehaa!jom meriahkan segmen ni :)

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

jom2 !! sat2.. nak muruku!! :P

QasehSuci berkata...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^) klu boleh tukar color tulisan utk komen dik...susah nk baca...hehehe

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe..okay akak.. putri usahakan ;) trima kasih akak..

Arol Mubin berkata...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Betul tue! Blogging boleh mantapkan lagi karangan SPM. Dah terbukti dengan keputusan SPM Arol. Hehe. :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

nurul nabila bt medan berkata...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cikpjaz berkata...

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari blog abg ben ^____^

izamin berkata...

selamat berkenalan :)
saya dari blog abg ben :)

wanie wonek berkata...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

SoLy SoLicious berkata...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

c nana berkata...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cik eyqa :) berkata...

jalan-2 dari segmen abg ben :) jom ikod eyqa jalan-2:) btw , da follow da ..
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

SpidermanHere berkata...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

anGah berkata...

huhu... jejalan..

Izzan Zain berkata...

singgah nak baca dan klik mana yg patut

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. JOm berblogging.. ^^ tq comment ..

CikHoneyBee berkata...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

wassalam.. tkpa.. putri akan balas ^_^ singgah sana!!

QmaRidh berkata...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

salam perkenalan juga.. singgah sana ^^

syahirah berkata...

salam perkenalan :))

sggh dr segmen
nti kalo ade kelapngan,
meyh la lwt blog sy ye :)

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. salam kenal juga..tgh terjah blog awk ni..
^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...