Bakal ehem2 !! cakkk !! (tipu je) -.-

                      Assalamualaikum... aihh, kenapa tajuk '' Bakal ehem2 !! cakk !! '' tuan punya kedai tak okay
ke.. haha.. xD memang tak okay! sebab gementar dengan exam yang akan datang, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
  memang dah habis pun..finishh!! hohoho.. :O tapiiiiiiiiiiiiiii.. tinggal 2 kertas je.. nak je lempang muka sendiri,
  
       Eh, -.- tak ada kena mengena laaa... Nak tau tak bakal putri sapa? jeng jeng jeng... cakkkkkkkkk !! 
                                                       

memang comel bukan.. siap tunjuk nak tembak lagi tu.. =.=

Eh2..  yang ni putri dating sama dia.. hehe amcam,jeles takk 

Nampak putri yang pakai baju merah tu,, haha yg berbaju BIRU tu sibuk je ;( 
mesti korang ingat'' tajuk lain,tapi dalam entry lain. haha..sorry la dear'' 

hari ni putri nak bincang!! pasal........................ 
Macam mana ciri-ciri bakal suami di dunia dan akhirat ekk?? haisy, lom kerja dah fikir2 macam2 ni pulak 
-.-memang tak patut.. mak pon dah cakap,''Asning,memang terlalu matang! '' 

Ciri-ciri yang putri nak---adalah.. 
kalau orang tu botak,tak kesah,rambut sikit pun tak kisah lah, 
Kalau orang tu pendek macam putri,ehem2 155 cm -.-'' tk kisah lah,
Nak yang beriman, banyak berceramah .. err..jangan terlebih sudah..
Nak dia jenis tak kisah kalau putri berblogging, 
Nak dia jujur dengan kisah silam,pahit ke? manis ke? masam ke ? ,
Nak yang pandai masak macam isteri jugak,
Nak yang jenis tak panas baran! kalau balik kerja,mesti badmood,tak mau ! 
handsome ke tak handsome-tak penting 
Kaya?miskin ke tak penting, kerja kena jangan 24 jam, tak mau ! 
kena luangkan masa dengan anak-anak.. 

Ehee!! itu je,tapi banyak lagi ciri-ciri tu,hehe,, apa pendapat korang ekk??
meh la komen...kalau korang nak macam mana? 
Putri sekadar suka-suka je..bukan nak menggedik ke, putri takut sangat kalau ada
orang kata putri sombong..  kalau nak sembang2 boleh di shoutmix.. on je setiap hari,! okay

Sekiann.. 

2 ulasan:

Ku Azhar berkata...

aiyookkk!!!!!!!! hehehe yg org btl pnye xde ke?? hehehe

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

hehe.. ada lah.. cuma tak nak tunjuk..
:P ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...