Ada Blogger.. yang....

              Assalamualaikum.. ;) peace Sapa yang terasa ni.. huhu.. xD jangan marah..
  Mesti ada Blogger macam ni kan.. -.- jujur tau ! tak baik tipu -tipu ni..
                 Okay.. ada blogger yangggggggggggg... !

      1- Dia comment '' Done follow, hit back tau.. ( link blog dia ), putri kan suka main-main terjah ni..
           Langsung follow ^^ tengok entry..then terjah balik ''Kuah Ayam Pedas'' to -''kesayangan Putri .... '' 
            tak ada pon   gambar dia.. -.- dia tak follow pun, err.. cik putri pikir2 err..''mesti sibuk kot.ada hal tu 
          kot, alaa.. biar lah.. ''  kalau orang tu baik,tak kisah lah,tapi lain lah yang ada sikap panas baran..
         sabo je la.. 

     2- Jadi blogger dengan baik kalau kita bersikap jujur, ! kalau terasa, maap yea ;)
    3- Kalau follower dah 1000 lebih,, ada jugak nak ''hit back'' betul tak.. ? lain kalau dia rajin entry,
       dan blogger lama dah setahun ke, tu boleh terima,
    4- Berbaloi tak kalau buat Satu entry sebulan ! tapi follower bapak oi.. 3000 lebih -.- .. ada tak macam'
      ni.
                 Hhurm..macam2 kan xD  so jangan jadi macam ni okay... jgn ambil hati apa yg putri main cakap
   ni..ok.sebab ni pun minta pendapat orang.. -.- selamat maju berblogging...! Sekian wassalam.. 

2 ulasan:

Rosalia berkata...

haha.biasala smua org nk femes mcm tula. haih. low profile jela mcm ni.

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

KALAU nak femes..bukan mcm tu caranya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...