Printer asik bermasalah je...

Assalamualaikum... 
               selamat malam... dah lama tk buat entry baru kan kan... sibuk sangat buat akaun... huh.. -.- 
  penat penat.. nak je tido until 3 years only.. errr... cik kuah ayam pedas tk okay skit..merapu lah namanya..

      kalau kat kelas., kawan2 panggil merapu tu kan..mcm dianngap buat magic.. -.-'' hurm.. 
 cik pnya belog ni masih waras lagi ya.. dont worry..  


      pasal tajuk ni.. '' Printer asik bermasalah je... ''  haisy.. nak je baling si canon tu..cerai je terus! 
  tu la degil si putri ni.. asik guna saja.. canon dah merajuk.. -.-  putri guna printer canon yg MP 258 kot.. 
               nak tengok gambar??? 
                    meh..meh..

mcam pelik kan..jenama baru..of course lah..hehe..

benci2.. dia kata ''your ink finish..pliss masukkan ink balik.. -.-'' 
ini ayat reka je..tpi mmg btul...
tpi ink tu msih bnyk lgi....haisy.. :( 
apepun..brdoa la.. malas nk gi kdai print akaun tu..aduii 

2 ulasan:

iyka syafika berkata...

wah...berapa ratus beli ini.
ingat bulan depan nak beli tapi nk servey dulu ok ke tak jnme nie.

Asningtiyas Nasdja Putri berkata...

erm. lebih baik bawak RM 400 ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...